Image Alt

Registracija

Ako želite da registrujete svoj automobil, došli ste na pravo mesto! Našom brzom i efikasnom uslugom garantujemo glatko i bezbrižno iskustvo.

Kod nas možete brzo i jednostavno obaviti sve postupke neophodne za registraciju i tehnički pregled vašeg automobila. Naši stručno obučeni zaposleni će vam pomoći pri unosu potrebnih podataka i savetovati vas u vezi sa svim neophodnim dokumentima. Našom brzom i efikasnom uslugom garantujemo glatko i bezbrižno iskustvo.

Tehničkih pregledom i registracijom vašeg automobila osiguravate da je on u skladu sa zakonodavstvom i da imate pravo da ga koristite na putevima. Osim toga, registracija vam omogućava da ostvarite prava iz osiguranja automobila, kao što su odštete u slučaju nezgode ili krađe.

Međutim, razumemo da plaćanje cene registracije može biti opterećujuće, pogotovo kada tek kupite automobil i imate mnogo drugih troškova. Zbog toga smo se potrudili da ponudimo mogućnost plaćanja registracije vozila na rate.

Naš sistem rate je fleksibilan i prilagođen vašim potrebama i mogućnostima. Možete odabrati broj rata i visinu mesečnog anuiteta koji vam najviše odgovara. Osim toga, naše rate su konkurentne u odnosu na druge ponude na tržištu i obuhvataju sve troškove vezane za registraciju automobila.

Nemojte da se brinete za skrivene troškove ili dodatne naknade – cena koju vidite je cena koju plaćate. Naš sistem plaćanja na rate je jednostavan, transparentan i pouzdan.

Za više informacija o našim opcijama plaćanja na rate, slobodno nas kontaktirajte. Sa radošću ćemo vam pomoći da pronađete najbolje rešenje za vas i vaš budžet.

VOZILO NA RATE

  • Dinarski auto kredit (0% učešća, niske kamate)
  • Odobrenje kredita na licu mesta za 5 minuta
  • Kreditiranje penzionera do 76 godina starosti
  • Moguća zamena uz doplatu kroz kredit

Kontakt

Ponedeljka - Petak: 9 - 17h
(po zakazivanju mogouće i do 19h)
Subota: 10 - 14h
Nedelja: Zatvoreno
Smederevski put – Bulevar Revolucije 296
autovreme@gmail.com
+381 60 361 83 63
+381 64 361 73 61 +381 11 428 39 41